Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

ANIA Dom Wypoczynkowy

Adres obiektu Świerkowa 3a, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
5.0
Wyposażenie 4.8
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Krzysztof
Dodano: 2016-05-06
Pobyt od: 2016-04-30 do 2016-05-03 IP: xx.188.129.34
 
 
    

Wraz z żoną i synem mieliśmy przyjemność spędzić "długi, majowy weekend" w DW."ANIA". Było miło. Warunki zakwaterowania - pokój, łazienka, kuchnia, dostępne atrakcje, wszystko na najwyższym poziomie. Czysto, schludnie. Wyposażenie zarówno te w pokoju jak i łazience czy kuchni przemyślane. Człowiek czuje się niemal jak we własnym domu. Zważywszy na oferowany standard i jego odniesienie do ceny, uważamy że wiele droższych domów wypoczynkowych, oferentów kwater, itp. miałoby się czego uczyć od właścicieli DW. "ANIA". Polecamy, bo na prawdę warto! Z pozdrowieniami z Krosna Odrzańskiego - Krzysztof, Beata i Adam.


 
 

Bartosz Kozłowski
Dodano: 2013-11-24
Pobyt od: 2013-11-22 do 2013-11-24
 
 
 

W przeciągu dwóch tygodni po raz kolejny zawitałem do dw ania na weekend. Tutaj aż chce się wracać. POLECAM!!!!


 
 

Bartosz Kozłowski
Dodano: 2013-11-12
Pobyt od: 2013-11-09 do 2013-11-11
 
 
    

Miła obsługa, czyste i przestronne pokoje oraz łazienki. Bardzo blisko do sklepu i centrum Wisły. W cichej okolicy. Jak najbardziej polecam.


 
 

Grażyna
Dodano: 2013-06-17
Pobyt od: 2013-06-15 do 2013-06-17
 
 
   

Witam Polecam pobyt w DW ANIA Bardzo mili gospodarze , pokoje czyściutkie z łazienkami , można skorzystać z tarasu , balkonu ,dostępna kuchnia, cicha i spokojna okolica naprawdę można wypocząć i się zrelaksować. jesteśmy gośćmi w DW Ania 3 raz i z pewnością jeszcze tam wrócimy. Pozdrawiam :)


 
 

Barbara
Dodano: 2012-08-31
Pobyt od: 2012-08-13 do 2012-08-18
 
 
    

Spędziłam wraz z rodziną wspaniały tydzień.Pokoje czyściutkie,okolica piękna,jedzenie pyszne i dużo.Dziękujemy za pobyt.


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie