Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

ANIA Dom Wypoczynkowy

Adres obiektu Świerkowa 3a, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
5.0
Wyposażenie 4.8
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 15

 
 

Krzysztof
Dodano: 2016-05-06
Pobyt od: 2016-04-30 do 2016-05-03 IP: xx.188.129.34
 
 
    

Wraz z żoną i synem mieliśmy przyjemność spędzić "długi, majowy weekend" w DW."ANIA". Było miło. Warunki zakwaterowania - pokój, łazienka, kuchnia, dostępne atrakcje, wszystko na najwyższym poziomie. Czysto, schludnie. Wyposażenie zarówno te w pokoju jak i łazience czy kuchni przemyślane. Człowiek czuje się niemal jak we własnym domu. Zważywszy na oferowany standard i jego odniesienie do ceny, uważamy że wiele droższych domów wypoczynkowych, oferentów kwater, itp. miałoby się czego uczyć od właścicieli DW. "ANIA". Polecamy, bo na prawdę warto! Z pozdrowieniami z Krosna Odrzańskiego - Krzysztof, Beata i Adam.


 
 

Dorota
Dodano: 2014-08-19
Pobyt od: 2014-08-05 do 2014-08-15
 

Spędziliśmy w DW Ania 10 cudownych dni. Pokoje i łazienki czyściutkie. Gospodarze bardzo mili i sympatyczni. Chętnie odpowiadali na wszystkie zadawane pytania.Pozdrawiamy Państwa. DTW Jędrzejczak


 
 

Bartosz Kozłowski
Dodano: 2013-11-24
Pobyt od: 2013-11-22 do 2013-11-24
 
 
 

W przeciągu dwóch tygodni po raz kolejny zawitałem do dw ania na weekend. Tutaj aż chce się wracać. POLECAM!!!!


 
 

Bartosz Kozłowski
Dodano: 2013-11-12
Pobyt od: 2013-11-09 do 2013-11-11
 
 
    

Miła obsługa, czyste i przestronne pokoje oraz łazienki. Bardzo blisko do sklepu i centrum Wisły. W cichej okolicy. Jak najbardziej polecam.


 
 

Grażyna
Dodano: 2013-06-17
Pobyt od: 2013-06-15 do 2013-06-17
 
 
   

Witam Polecam pobyt w DW ANIA Bardzo mili gospodarze , pokoje czyściutkie z łazienkami , można skorzystać z tarasu , balkonu ,dostępna kuchnia, cicha i spokojna okolica naprawdę można wypocząć i się zrelaksować. jesteśmy gośćmi w DW Ania 3 raz i z pewnością jeszcze tam wrócimy. Pozdrawiam :)


 
 

Barbara
Dodano: 2012-08-31
Pobyt od: 2012-08-13 do 2012-08-18
 
 
    

Spędziłam wraz z rodziną wspaniały tydzień.Pokoje czyściutkie,okolica piękna,jedzenie pyszne i dużo.Dziękujemy za pobyt.


 
Ola R.
Dodano: 2012-07-04
Pobyt od: 2005-09-05 do 2005-09-12
 

W DW Ania spędzałam kilkukrotnie wakacje z rodzicami (2000-2005), potem z narzeczonym. To miejsce, do którego chce się wracać. Dom z duszą, przesympatyczni właściciele, cudowna okolica (doskonała lokalizacja - blisko do szlaków i do centrum, ale zarazem na uboczu - cisza i spokój). Mimo, że sporo podróżujemy, tak pysznego jedzenia trudno znaleźć - zupa ze świeżych prawdziwków, barszcz czerwony i drożdżowe bułeczki będę zawsze wspominać. Teraz czekamy, aż nasze maluchy urosną, by zabrać je na szlak i przyjechać do Ani, by tak jak my słuchały śpiewu ptaków, szum świerków i potoku.


 
Emil
Dodano: 2012-06-15
Pobyt od: 2011-05-15 do 2011-05-16
 

Mieszkam w DW ANIA zawsze jak jestem w Wiśle. Polecam pod każdym względem.


 
Bożena
Dodano: 2011-07-09
Pobyt od: 2011-07-04 do 2011-07-09
 

Mieszkałam razem z synem w Ani 5 dni. Pokoik z wejściem na taraz, czyściutki i przytulny, łazienka z pełnym wyposażeniem, radio, telewizor. Do tego przepyszne śniadania i obiady, przemiła atmosfera, cisza, spokój, piękne widoki i bardzo przyjemna droga do centrum Wisły. Dodam jeszcze, że Pani Ania wyjechała po nas na dworzec, więc nie musieliśmy sami szukać drogi. Polecam wszystkim wypoczynek w "Ani". Ja na pewno następnym razem przyjadę tylko tutaj.


 
Ewa i Ryszard
Dodano: 2011-05-08
Pobyt od: 2011-04-22 do 2011-04-25
 

Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za tegoroczną Wielkanoc - szczególnie za świąteczną atmosferę. Paniom Ani i Krysi dziękujemy za wspaniałą kuchnię. Było cudownie. Ośmielam się wstępnie zarezerwować to "studio" na rok przyszły. Przyjedziemy większą paczką, ale nie piszę o szczegółach, żeby nie zapeszyć. Dziękujemy też Panu Marianowi za wskazanie drogi do Kaskad Rodła. Trafiliśmy bez problemu. Gorąco pozdrawiamy z Opola.


Opinie 1-10 z 15

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie